[ T ] 053 483 22 32

Dakkapel Enschede

Denkt u erover om een dakkapel te laten plaatsen op uw huis in Enschede? Hieronder zullen wij u iets vertellen over wat de voordelen van dakkapellen zijn en waarom De Kozijnmeesters de uitgelezen partner is voor het vakkundig en tegen een gunstige prijs plaatsen van dakkapellen van uitstekende kwaliteit op huizen in Enschede.

De voordelen van dakkapellen

Wanneer uw huis een zolderkamer bevat zonder ramen of met slecht een enkel klein raam, kan deze ruimte maar beperkt gebruikt worden. Veel mensen gebruiken deze zolderruimte dan als opslagruimte, maar als leefruimte is hij niet erg geschikt door de beperkte lichtinval en slechte ventilatie. Met het plaatsen van een dakkapel tovert u deze zolderruimte echter om tot een volwaardige ruimte van uw huis. U zou van uw zolderruimte een kinderkamer kunnen maken, een hobbykamer, een badkamer, een kantoorruimte, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Andere voordelen zijn onder andere dat u nu tijdens het verblijf in deze ruimte voldoende daglicht krijgt; hierdoor krijgt u eerder uw benodigde dosis Vitamine D. De ruimte een meer levendige en frissere indruk en u hoeft minder kunstmatige verlichting aan te brengen. De beluchting van de ruimte wordt door het plaatsen van een dakkapel ook aanzienlijk verbeterd. Tevens wordt de bruikbare en beloopbare ruimte in dit vertrek vergroot, u kunt meer doen met de ruimte. Tenslotte verhoogt de aanwezigheid van een dakkapel de verkoopwaarde van uw huis.

Dakkapel 25Dakkapel Enschede

De Kozijnmeesters, voor een vakkundig geplaatste en kwalitatief hoogstaande dakkapel op uw woning in Enschede

De Kozijnmeesters kan allerlei soorten dakkapellen in allerlei ontwerpen op maat voor u fabriceren en plaatsen. Ook voor uw huis hebben wij de passende dakkapel die perfect aansluit bij de rest van uw huis. Als u voor uw dakkapel in Enschede kiest voor de Kozijnmeesters, dan kiest u voor uiterst hoogwaardige materialen en een vakkundige montage. De afwerking wordt tot in de puntjes verzorgd. Door de kwaliteit van onze materialen en ons oog voor detail op het gebied van montage en afwerking zult u zeker tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. Een bedompte ruimte wordt omgevormd tot een levendig, volwaardig vertrek binnen uw huis waarmee van alles mogelijk is.

Als u contact met ons opneemt, bekijken wij in een gesprek met u de mogelijkheden en bieden wij u een aantrekkelijke offerte aan. Als u akkoord gaat, meten wij alles nauwkeurig op. De dakkapel wordt in onze fabriek naar ontwerp gefabriceerd en op maat gemaakt. Vervolgens kan deze prefab dakkapel op de dag van de plaatsing binnen 24 uur geplaatst zijn. U blijft dus niet lang in de rommel zitten.

Kies voor een dakkapel van De Kozijnmeesters en geef uw zoldervertrek een tweede leven!