[ T ] 053 483 22 32

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen op uw woning geeft u effectief gezien een nieuwe ruimte in uw huis, die voor breed uiteenlopende doeleinden te gebruiken is. Gaat u maar na, een bedompt zoldervertrek zonder invallend daglicht kunt u wellicht gebruiken als opslagruimte of washok, maar u wilt er niet uw kind in laten slapen, en bijvoorbeeld een kantoorruimte of hobbyruimte waar geen daglicht binnenvalt is niet prettig om in te verblijven. Een dakkapel plaatsen kan dit probleem oplossen en u een ruimte geven waar u alle kanten mee op kunt. De genoemde kantoorruimte, hobbyruimte en vele andere mogelijkheden liggen u binnen handbereik.

De Kozijnmeesters kan een fraaie kunststof dakkapel voor u plaatsen

Wanneer u ervoor kiest om een dakkapel te laten plaatsen, rest nog de vraag: wat voor dakkapel moet het zijn? Een kunststof dakkapel plaatsen heeft als belangrijk voordeel boven een houten dakkapel dat deze aanzienlijk minder onderhoud vereist. U kunt een kunststof dakkapel schoonmaken met slechts een sopje en een doekje, en u hoeft het kunststof nooit te schilderen. Daarnaast behoudt een kunststof dakkapel van goede kwaliteit, zoals geleverd door De Kozijnmeesters, lang zijn mooie kleur.
Door het plaatsen van een dakkapel heeft uw zoldervertrek voortaan fraai invallend daglicht en kunt u zorgen voor een goede ventilatie, hetzij door luchtroosters of door het raam van de dakkapel te openen. Daarnaast wordt de hoeveelheid beschikbare ruimte vergroot, zo kunt u uw ruimte beter benutten. De Kozijnmeesters kan een fraaie dakkapel voor u plaatsen in elke gewenste kleur, met talloze opties op het gebied van ramen, zonwering, hang- en sluitwerk en hemelwaterafvoer. Aangezien De Kozijnmeesters over een eigen kozijnenfabriek beschikt, de grootste van Oost-Nederland, kunnen wij uw dakkapel precies op maat maken in onze eigen fabriek. De dakkapel wordt kant- en klaar geleverd en onze ervaren vaklieden kunnen de dakkapel plaatsen binnen een tijdsbestek van 24 uur. Zo zit u niet lang in de rommel en kunt u op korte termijn genieten van uw fraaie dakkapel en uw nieuw te gebruiken zoldervertrek. Na het plaatsen van de dakkapel kunt u uw zolderruimte benutten precies zoals u het voor ogen had.
Bij een kunststof dakkapel hoeft het uiterlijk ook geen belemmering te zijn. Wie houdt van het uiterlijk van hout, kan kiezen voor kozijnonderdelen, van het Duitse topmerk Schüco, die het uiterlijk van hout tot in hoge mate benaderen, inclusief de kenmerkende houtnerf. Kozijnonderdelen van Schüco, gecombineerd met het door De Kozijnmeesters gebruikte hoogwaardige HR++ glas kennen tevens uitstekende isolerende eigenschappen. De levensduur van de dakkapellen van De Kozijnmeesters is zeer lang, u kunt hiervan dus vele jaren plezier beleven. Het plaatsen van een kunststof dakkapel is in alle opzichten een ideale manier om uw zoldervertrek een nieuwe bestemming te geven.

Meer weten over het plaatsen van een dakkapel door De Kozijnmeesters? Wij horen graag van u!

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het plaatsen van een dakkapel door De Kozijnmeesters? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u een vrijblijvend oriënterend gesprek aan, waarin we uw woonsituatie bekijken, uw wensen bespreken en u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden. Wanneer wij weten wat er u voor ogen hebt, kunt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, kan de dakkapel binnen korte termijn gerealiseerd worden. Creëer een nieuwe multifunctionele ruimte in uw woning door het laten plaatsen van een dakkapel door de experts van De Kozijnmeesters!
Klik hier om meer producten te bekijken of neem contact met ons op!