[ T ] 053 483 22 32

Hordeur Schuifpui

Natuurlijk licht, een verrijking in elk huishouden. Een verrijking die te bereiken valt met schuifpuien. Voorwaarde is dan wel dat u niet alleen kwalitatief hoogstaande schuifpuien heeft, maar dat deze ook naar behoren geïnstalleerd zijn. Ook in deze bent u bij de Kozijnmeesters aan het juiste adres. Door gebruik te maken van de beste materialen, ervaren installateurs en de beste techniek bereikt u een optimale winst met uw schuifpuien.

Natuurlijk zijn onze schuifpuien gemaakt onder dezelfde hoge kwaliteitseisen als onze kunststof kozijnen. Met een liefde voor woningen en met meer dan 10 jaar ervaring zijn de vele voordelen van onze schuifpuien niet alleen bewezen maar vanzelfsprekend.

Bij het creëren van onze schuifpuien maken wij gebruik van het wereldmerk Schuco en HR++ glas.

Een investering die zich uitbetaald in licht en ruimte

Met één simpele beweging van uw woning naar uw tuin, licht en ruimte dat is wat u kunt bereiken met de schuifpuien van de Kozijnmeesters. Onze schuifpuien zijn milieuvriendelijk door gebruik te maken van gerecycled materiaal en natuurlijk isolerend. Volledig onderhoudsvrij. Ze kennen een zeer lange levensduur en zijn beschikbaar in veel moderne kleuren of in natuurgetrouw houtstructuur. Dit alles leid niet alleen tot de directe voordelen die onze schuifpuien bieden maar verhogen aanzienlijk uw woningwaarde.

Het enige denkbare nadeel dat zich realistisch laat voorstellen is het ongemak van vliegen, wespen en andere insecten. Ook dit wordt ondervangen door de innovatie en ervaring van de Kozijnmeesters. Een hordeur schuifpui is niet slechts een optie maar valt aan te raden.

Hoe u situatie ook mag zijn wij zien mogelijkheden. Laat u zich inspireren door ons portfolio aan gedaan werk of maakt u een afspraak om onze showroom te bezoeken. Natuurlijk kunt u een afspraak  met één van onze deskundige adviseurs om uw mogelijkheden te bespreken.