[ T ] 053 483 22 32

HVL kozijnen plaatsen

Een goede investering in uw woning kan u veel opleveren, nu en in de toekomst. Dat u daarom kiest voor moderne kunststof kozijnen is heel verstandig. De Kozijnmeesters kan het voor u mogelijk maken om dit te realiseren. Wat onze kunststof kozijnen zo bijzonder maakt is dat zij, naast de vele voordelen die kunststof kozijnen hebben over de houten variant, u ook de keuze heeft voor een natuurgetrouwe houten look.

Zo bieden wij u de mogelijkheid om HVL kozijnen te laten plaatsen. HVL – een afkorting van HoutVerbindingLook – maakt uw kozijnen esthetisch af. U heeft bij ons dus niet alleen de keuze voor hoogstaande kunststof kozijnen in kwaliteit alleen, maar ook om deze werkelijk uit te laten zien als hout, zowel in houtnerf als in montage.

Bij het laten plaatsen van kozijnen heeft u bij ons de keuze voor HVL

Met HVL krijgt u alle voordelen van kunststof kozijnen plus de karakteristieke uitstraling van hout en eventueel een duidelijke nerfstructuur erbij. Zo kunt u duurzaam genieten van deze onderhoudsvriendelijke investering van hoge kwaliteit. Maar niet alleen ziet het er mooi uit, ook wanneer u HVL kozijnen laat plaatsen heeft u technisch het voordeel van een nieuw ontwikkelde hoekverbinding. Daarbij lijkt er een traditioneel normale rechte verbinding te zijn. Echter is van binnen een onzichtbare lasverbinding gemaakt. Wanneer De Kozijnmeesters  uw  HVL kozijnen plaatsen, krijgt u veel meer stevigheid in de kozijnen en ziet het er stukken mooier uit.

Het hebben van de ogenschijnlijke ‘rechte verbinding’ in combinatie met de algehele houtuitstraling, maakt deze kunststof kozijnen zeer geliefd bij vele huiseigenaren. Vooral wanneer  er een uitgesproken voorkeur is voor een houten uitstraling, dan doet u er goed aan om HVL kozijnen te plaatsen.

Geen kleur- of kwaliteitsverschil wanneer u HVL kozijnen laat plaatsen

De fabriek in Enschede van De Kozijnmeesters biedt de mogelijkheid om meerdere soorten en ook verschillend gevormde kozijnen uit één stuk te maken. Dat betekent dat voor het oog alles naadloos op elkaar aansluit en u geen opgedeelde of gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen krijgt. Dat ziet er mooier uit en draagt bij aan het uitstellen van de algehele onderhoud. U krijgt immers de kozijnen in één geheel, wat het HVL kozijnen plaatsen makkelijker maakt en tegelijk een eenheid creëert op estethisch gebied.

De voordelen van HVL kozijnen plaatsen

U hoeft geen kozijnen meer te schilderen of bij te werken, want wij gebruiken hoogwaardige materialen die bovendien een zeer lange levensduur hebben. Daarbij zijn de eenvoudig in onderhoud en maatvast. Doordat deze kunststof kozijnen niet alleen warmte- en geluidsisolerend zijn, maar ook wind- en waterdicht, werken ze enorm energiebesparend. Kunststof kozijnen zijn ook nog eens inbraakwerend, dus bevestiging genoeg dat u bij het juiste adres bent om HVL kozijnen te laten plaatsen.

In onze fabriek in Enschede, wat de grootste in Oost-Nederland is, bent u van harte welkom om een bezoek te komen brengen en graag laten wij u dan persoonlijk kennis maken met HVL kozijnen.  Maak een afspraak via onze contact pagina.

hvl1HVL kozijnen plaatsen