[ T ] 053 483 22 32

Kozijnen op maat

Een renovatie waarbij u uw kozijnen vervangt door onze hoogwaardige kunststof kozijnen is natuurlijk een goed idee. Echter geen woning is hetzelfde en uw kozijnen horen op maat gemaakt worden. Geen probleem, de Kozijnmeesters fabriceren al haar kozijnen zelf in de daarvoor bestemde grootste kozijnenfabriek van Oost-Nederland.

Door zelf onze kozijnen te fabriceren kunnen wij onze klanten garanties beloven. Garanties over kwaliteit, duurzaamheid, vakmanschap en natuurlijk de garantie van kozijnen op maat.

Kozijnen op maat betekent bij ons meer dan slecht de juiste afmetingen. Uw kozijnen kennen geen enkele meerwaarde als zij niet juist passend zijn. Dat zij juist gemonteerd en gefabriceerd zijn, dat zij van hoogwaardige kwaliteit zijn is bij ons geen belofte maar een vanzelfsprekendheid.

Maar daar houdt het niet mee op.

product2Kozijnen op maat

Uw woning uw keuzes

Zoals gezegd, kozijnen op maat betekent bij ons meer dan dat zij slechts goed gemonteerd zijn, wij bieden u een ruime keuze aan mogelijkheden. Zo is er vrijwel geen grens aan de te kiezen kleuren ook als u liever kiest voor een natuurgetrouwe houtnerf. Is uw woning niet typerend maar kent zij haar eigen karakter? Geen probleem naast de vele mogelijkheden in kleur keuze kunnen wij dankzij onze eigen fabricage uw kozijnen op maat maken voor welke woning dan ook.

Vragen? Wij hebben antwoorden

Laat u zich niet overspoelen door de vele keuzes met betrekking tot uw kozijnen. Bekijkt u onze portfolio voor inspiratie, maak een afspraak om onze showroom of fabriek te bezichtigen. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om vrijblijvend een van onze ervaren adviseurs langs te laten komen. Deze kan u alles vertellen over uw mogelijkheden en wat wij u kunnen bieden. Een offerte? Geen probleem.

Met meer dan 10 jaar ervaring en een voorliefde voor woningen bieden wij u onze expertise. Uw kozijnen op maat zijn niet slechts een opsomming van alle inherente voordelen maar een waarde verhoging van uw huis.