[ T ] 053 483 22 32

Meer ruimte met een dakkapel

Een kleine en donkere ruimte omtoveren tot een ruime en in zonlicht badende kamer. Dit is mogelijk dankzij het aanleggen van een dakkapel. De meeste woningen hebben ruime mogelijkheden voor de aanleg van een dakkapel of dakkapellen. Een stoffige zolderkamer verandert in een mooie werkruimte of slaapkamer. Naast veel zonlicht geeft een dakkapel veel ruimte. Zo vergroot u de waarde van uw huis en heeft u beschikking over mogelijkheden die u eerst niet had.

Dakkapel

De aanschaf en aanleg van een dakkapel lijkt misschien een dure en moeizame onderneming. Dit valt echter reuze mee. De precieze kosten van een dakkapel zijn natuurlijk onderhevig aan diverse factoren. Hoe groot en hoe moeilijk is het bijvoorbeeld om er een aan te leggen. Gelukkig kan de Kozijnmeesters u ook hierin faciliteren. Aan de hand van een van onze expertiseadviseurs krijgt u een offerte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De kosten moeten daarnaast worden afgezet tegen de stijging in uw woningwaarde. Geen aanschaf dus, maar een investering. Waar geen prijskaartje aan te hangen is, is het vermeerderde woonplezier wat u zult beleven. De aanzienlijke ruimte en verbeterde lichtinval die gecreëerd worden dankzij uw nieuwe dakkapel, maakt van een bedompte en donkere ruimte een kamer die de jaloezie van uw buren zal oproepen.

Een dakkapel van de Kozijnmeesters is compleet van A tot Z

Uw dakkapel zal u veel voordelen geven, mits u kiest voor een kwalitatief hoogstaand product in combinatie met een vakkundige installatie. De Kozijnmeesters is dan uw aangewezen partner. Samen met u kijken wij naar uw mogelijkheden en wensen. Omdat wij alles van fabricage tot aanleg zelf ondernemen, hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteitsverlies door derden, onverwachte kosten of meerde aanspreekpunten. Als wij duidelijk hebben wat u precies wilt met uw dakkapel dan gaan wij over tot de fabricage. De aanleg van de prefab dakkapel duurt niet langer dan 24 uur. Zo zit u niet dagen in de rommel en kunt u vrijwel direct genieten van uw mooie nieuwe ruimte.

Investeer in de toekomst met een dakkapel van De Kozijnmeesters

De Kozijnmeesters heeft meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren van woningen. Wij werken vanuit een voorliefde over alles wat te maken heeft met woningbouw en renovatie. Zo werken wij alleen met de beste kwaliteit materialen en beschikken wij over een eigen fabriek. Kwaliteit gegarandeerd.

Wilt u beginnen met de aanleg van uw dakkappel of heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Dakkapel 7 300x199Meer ruimte met een dakkapel