[ T ] 053 483 22 32

12-maart-2015

Dakkapel laten plaatsen zonder vergunning

Dakkapel laten plaatsen zonder vergunning

Kunt u een dakkapel laten plaatsen zonder vergunning? Er zijn inderdaad veel reglementen met betrekking tot het uitvoeren van verbouwingen. Het valt niet te verwachten dat de gemiddelde Nederlander op de hoogte is van alle regelgevingen. Toch zijn er situaties waarbij het mogelijk is om een dakkapel te laten plaatsen zonder vergunning. Bijvoorbeeld als de dakkapel aan de achterkant van uw huis, aan de tuinzijde, wordt geplaatst.

In alle andere situaties is het aanvragen van een vergunning vaak snel gedaan. Er zijn dus best veel mogelijkheden die maken dat u uw dakkapel kunt laten plaatsen zonder vergunning.

Waar moet u op letten als u een dakkapel wilt laten plaatsen zonder vergunning?

Er zijn dus situaties waarin u uw dakkapel kunt laten plaatsen zonder vergunning. Niet alleen als u deze aan de achterzijde van het huis laat monteren, maar ook aan de voorzijde. Dan moet uw dakkapel wel aan enkele voorwaarden voldoen. Een dakkapel zonder vergunning laten plaatsen aan de voorzijde van uw huis is onderhevig aan enkele eisen, zoals een plat dak en ondoorzichtige zijkanten.

Een vergunning aanvragen doet u bij uw gemeente. Wilt u de dakkapel laten plaatsen zonder vergunning en u weet niet zeker of dit wel of niet mag, ook dan is het verstandig om bij uw gemeente navraag te doen.

Een dakkapel laten plaatsen zonder vergunning, maar wel onder de beste voorwaarden

Of u nu een dakkapel wilt laten plaatsen met of zonder vergunning, u wilt natuurlijk een dakkapel die een investering vertegenwoordigt die een gegarandeerd rendement kent. Daarvoor gaat u naar De Kozijnmeesters. Hier ontdekt u de mogelijkheid om een kunststof dakkapel specifiek naar uw wensen op maat gemaakt te realiseren.

De Kozijnmeesters beschikt over een eigen fabriek, de grootste van Oost-Nederland. Hier worden alleen de beste materialen gebruikt voor uw dakkapel, deuren en kunststof kozijnen. Ook voor de montage kunt u vakkundigheid verwachten. Een dakkapel is zo geïnstalleerd, op zo’n wijze dat deze in één keer goed zit.

Maak de keuze voor de beste dakkapel voor uw woning

Bij De Kozijnmeesters weet u zeker dat u een dakkapel van de beste kwaliteit krijgt. Zo hebt u de kans om aanzienlijk meer ruimte te creëren en veel meer zonlicht in uw woning toe te laten. Dit vergroot uw woonplezier en vermeerdert de waarde van uw huis aanzienlijk. Daar komt bij kijken dat een kunststof dakkapel een zeer lange levensduur heeft en nauwelijks onderhoud vereist.

Laat uw dakkapel dus plaatsen door De Kozijnmeesters.