[ T ] 053 483 22 32

29-april-2015

Dakkapel van kunststof

Dakkapel van kunststof

U heeft een prachtige woning en u wilt nu wat meer ruimte, maar u wilt niet verhuizen. Wat kunt u dan doen? Gelukkig kunt u er voor kiezen om een dakkapel te laten plaatsen en dan wel een van kunststof natuurlijk. Waarom zou u kiezen voor een kunststof dakkapel in plaats van een traditionele houten? Eigenlijk is die keuze helemaal niet moeilijk. Een dakkapel van kunststof is een stuk gemakkelijker te onderhouden dan een houten. Daar komt bij dat een kunststof dakkapel beter isoleert en ook nog eens veel beter bestand is tegen inbraak en dergelijke. Een houten dakkapel moet eens per zoveel jaar volledig geschilderd worden om er voor te zorgen dat de kwaliteit behouden blijft. Dit is niet nodig bij een kunststof dakkapel. Een kunststof dakkapel onderhouden is letterlijk een sopje met een zachte doek, meer hoeft u niet te doen. Daar komt dan ook nog eens bij dat een kunststof dakkapel niet meer van hout te onderscheiden is. Afgezien van de kwaliteit dan.

Hoe komt u aan de kunststof dakkapel die u zoekt?

Wanneer u de keuze heeft gemaakt dat u een kunststof dakkapel wilt, dan is de volgende stap iemand vinden die deze voor u kan plaatsen. Gelukkig kunt u een beroep doen op De Kozijnmeesters. De Kozijnmeesters is een specialist in kunststof. Tot ons assortiment behoren niet alleen kunststof kozijnen, maar ook deuren en uw dakkapel. Wij werken uitsluitend met het kunststof van het Duitse topmerk Schüco. Daar komt bij dat wij uw kunststof dakkapel op maat maken in onze eigen fabriek in Enschede, de grootste kozijnenfabriek van Oost-Nederland. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe dakkapel ook precies op maat en perfect afgewerkt zal zijn. Door het proces in eigen handen te houden, kunnen wij de kwaliteit van uw kunststof dakkapel garanderen.

De Kozijnmeesters zorgt voor uw kunststof dakkapel

Wanneer u een dakkapel van kunststof wilt, neem dan contact op met De Kozijnmeesters. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een offerte opstellen voor een dakkapel. Wanneer u onze offerte accepteert, zullen wij de kunststof dakkapel op maat gaan maken in onze eigen fabriek. Deze kunnen we dan bij u thuis plaatsen zoals afgesproken. Wij zorgen ervoor dat u straks een prachtige uitbouw hebt, en u zult merken hoe prettig het is om een dakkapel van kunststof te hebben.
Dus voor een dakkapel van kunststof, neem vandaag nog contact op met De Kozijnmeesters.