[ T ] 053 483 22 32

02-september-2014

De juiste prijs voor kozijnen

Denkt u aan het aanschaffen van kunststof kozijnen? U bent dan vast al bekend met de vele voordelen van kunststof kozijnen boven traditionele houten kozijnen. Kunststof kozijnen kennen een lange levensduur en vergen weinig onderhoud doordat ze nooit geschilderd hoeven te worden. Tevens bieden kunststof kozijnen goede kwaliteit, wanneer ze gecombineerd worden met HR++ glas, uitstekende isolerende eigenschappen. Wanneer u voor kunststof kozijnen kiest die passen bij uw woning, van goede kwaliteit zijn en vakkundig aangelegd zijn, vermeerdert u de waarde van uw woning.

Maar misschien hikt u nog wat aan tegen de kosten. Verschillende aanbieders berekenen verschillende kosten. Wat is eigenlijk de juiste prijs voor goede kunststof kozijnen?

 

De Kozijnmeesters biedt topkwaliteit kozijnen voor de juiste prijs

Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen van goede kwaliteit, zoals De Kozijnmeesters die levert, kiest u voor kozijnen die lang hun mooie kleur behouden en, gecombineerd met ons HR++ glas, over uitstekende isolerende eigenschappen beschikken. Met kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters bespaart u op onderhoudstijd en -kosten, houdt u de kou en het verkeerslawaai buiten en vermeerdert u de waarde van uw woning. De Kozijnmeesters kiest qua kozijnen voor het merk Schüco. Dit Duitse wereldmerk behoort tot de absolute top op het gebied van kunststof kozijnen. Deze kozijnen zijn leverbaar in een grote hoeveelheid kleuren en designs, ook een houtlook met kenmerkende houtnerf behoort tot de mogelijkheden.

Wij plaatsen deze kozijnen vakkundig op uw huis, met de uiterste zorg voor een onberispelijke afwerking. Er zullen geen kieren, kitresten of sporen van uw oude kozijnen afblijven. Uw kozijnen zijn een lust voor het oog en u zult er vele jaren plezier aan beleven.

Een precieze prijsindicatie is moeilijk te geven. Dit hangt af van uw woonsituatie en uw wensen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij uw woonsituatie bekijken, de mogelijkheden bespreken en u een offerte op maat aanbieden.

Wel kan gezegd worden dat De Kozijnmeesters absoluut de juiste prijs vraagt voor kunststof kozijnen. De Kozijnmeesters biedt de kenmerkende Schüco kwaliteit, hoogwaardig HR++ glas, uitstekend hang- en sluitwerk en een vakkundige afwerking voor een zeer gunstige prijs. Wanneer u kiest voor een goedkopere aanbieder, zult u waarschijnlijk moeten inleveren op kwaliteit of plaatsing en afwerking. Dus wilt u de beste kwaliteit kunststof kozijnen en de beste afwerking voor de juiste prijs, kies dan voor De Kozijnmeesters.

 

Neem contact met ons op

Twijfelt u nog? In een vrijblijvend gesprek kunnen wij u meer vertellen over de talloze mogelijkheden die De Kozijnmeesters biedt op het gebied van kunststof kozijnen. U krijgt dan van ons een offerte voor de juiste prijs. Een keuze voor De Kozijnmeesters betekent een keuze voor kozijnen, glas en hang- en sluitwerk van de beste kwaliteit, vlekkeloos op uw huis geplaatst, kortom vele jaren woonplezier en een stijging van de waarde van uw woning.

kunstof kozijnen prijzen 300x224De juiste prijs voor kozijnen