[ T ] 053 483 22 32

08-mei-2015

Deurkozijn plaatsen

Deurkozijn plaatsen

Uw houten deuren vervangen door kunststof deuren heeft meerdere voordelen. Zo hoeft een kunststof deur nooit geschilderd te worden; u bestelt hem in de kleur die u wilt en de deur behoudt dan langdurig deze mooie kleur. Om de kunststof deur te reinigen hoeft u enkel een sopje en een doekje te gebruiken. Wat voor- en achterdeuren betreft hebben kunststof deuren het voordeel dat ze inbraakwerend zijn, en dat ze daarnaast over uitstekende isolerende eigenschappen beschikken. Dit geldt uiteraard alleen wanneer u kiest voor kwaliteit, zoals u die vindt bij De Kozijnmeesters.
Was vroeger het uiterlijk nog een belemmering, tegenwoordig geldt dat u ruime keuze hebt qua kleuren en modellen. Ook kunststof deuren met een houtstructuur behoren tot de mogelijkheden.
Het is echter wel verstandig om te kiezen voor een bedrijf dat naast de deur ook het deurkozijn kan plaatsen, en dan wel op vakkundige wijze. Een deur kan mooi zijn, maar als de deur niet past bij het deurkozijn, geeft het alsnog geen mooi aanzicht. Gelukkig kan De Kozijnmeesters ook het deurkozijn voor u plaatsen dat past bij de kunststof deur die u hebt aangeschaft.

Een deurkozijn plaatsen: volop mogelijkheden en een vakkundige plaatsing

Wanneer De Kozijnmeesters een deurkozijn gaat plaatsen, hebt u mogelijkheden te over. Misschien wilt u precies dezelfde kleur deurkozijn laten plaatsen als de kleur van de deur, dit geeft een mooi strak gezicht. Wanneer u echter op de site van De Kozijnmeesters kijkt, zult u zien dat wij soms ook een deurkozijn plaatsen dat qua kleur juist contrasteert met de deur zelf. Dit kan een verrassend optisch effect bieden. Wat uw voorkeur ook heeft, wat betreft het plaatsen van een deurkozijn kunt u bij De Kozijnmeesters alle kanten op. Weet u niet precies wat mooi zal staan, dan kunnen onze medewerkers u van deskundig advies voorzien in een vrijblijvend adviesgesprek.
Bij het plaatsen van een deurkozijn gaan onze medewerkers uitermate vakkundig en behoedzaam te werk. U hoeft niet bang te zijn dat uw woning schade zal oplopen door het plaatsen van het deurkozijn of de deur zelf, ook niet als u een oudere woning hebt. Sowieso hoeft u niet bang te zijn dat een kunststof deur niet mooi staat in een oudere woning; wij hebben diverse modellen met een klassiek uiterlijk dat perfect aansluit op een ouder pand.
Kiezen voor een kunststof deur van De Kozijnmeesters is ook verstandig uit milieu-oogpunt, onze deuren zijn gemaakt van gerecycled kunststof en minder belastend voor het milieu. Dit geldt ook voor het deurkozijn dat wij bij u plaatsen. Deze eigenschap heeft echter geen invloed op het uiterlijk of de stevigheid van de deur; wij bieden u enkel topkwaliteit, in samenwerking met onze leverancier Polytec. Onze deuren en het deurkozijn dat wij plaatsen worden gecomplementeerd met uitstekend hang- en sluitwerk; zo hebben wij een uitgebreide selectie aan fraai en stevig sierbeslag.

Meer weten over het plaatsen van een deur en deurkozijn? Neem vrijblijvend contact met ons op

Wenst u meer informatie te ontvangen over het plaatsen van een deur en bijbehorend deurkozijn door De Kozijnmeesters? Neemt u dan contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs om uw woonsituatie te bekijken, uw wensen te bespreken en u alles te vertellen over de mogelijkheden. U bent ook welkom in onze showroom en fabriek in Enschede. De juiste deur en deurbeslag vinden en laten plaatsen doet u bij De Kozijnmeesters.