[ T ] 053 483 22 32

06-januari-2016

Een nieuwe deur!

Achterdeuren 9 920x202Een nieuwe deur!

Om verschillende redenen kan het zaak zijn om nieuwe deuren in uw huis, schuur of garage te plaatsen. Omdat kunststof deuren diverse voordelen hebben, pleit dit ervoor om u zich daar eens in te verdiepen. Wij van De Kozijnmeesters informeren u daar graag over. Let wel: een kunststof deur kan precies naar uw wensen worden geproduceerd.

Kunststof deuren: vele voordelen!

Kunststof deuren kennen vele voordelen ten opzichte van houten deuren. Zo zijn ze bestand tegen de vele weersinvloeden die ons klimaat kent, in het bijzonder vocht: kunststof ‘werkt’ niet, ten opzichte van hout. Een ander voordeel is dat kunststof deuren tegenwoordig niet meer van hout te onderscheiden zijn doordat er een houtnerf is aangebracht, de deuren hebben een totaal andere uitstraling dan de eerste generatie kunststof deuren.

Relatief voordelig

Ook zijn kunststof deuren relatief voordelig in aanschaf als ze worden vergeleken met houten deuren, zeker als het gaat om hardhouten deuren. Wie meer wil weten over de kosten van kunststof deuren kan te allen tijde te rade gaan bij de verkoopadviseurs van De Kozijnmeesters.

Nooit meer schilderen

Een ander bekend voordeur van kunststof deuren is dat ze nooit gelakt of geverfd hoeven te worden omdat ze kleurvast zijn. Dit geeft u niet alleen een zorg minder die elke pakweg vijf jaar terug komt, maar laat u ook nog eens aardig besparen op onderhoudskosten. Wat onderhoud betreft: indien de kunststof deur vies zou zijn dan volstaat behandeling met een lauw sopje; een kind kan de was doen!

Isolerend, inbraak- en brandwerend

Kunststof deuren zijn zowel thermisch isolerend (warmtebehoudend) als akoestisch isolerend (geluidsisolerend). Een ander voordeel is dat ze extra inbraakwerend zijn, kunststof deuren zijn zeer veilig door de ingebouwde meerpuntssluiting. Behalve inbraakwerend zijn de deuren ook brandwerend te noemen, omdat kunststof maar moeilijk vlam vat en zelfdovend is.

De levensduur van kunststof deuren is lang te noemen; ze zijn gemaakt van gerecycled kunststof en mogen ook zeer milieuvriendelijk heten.

Over De Kozijnmeesters

De Kozijnmeesters heeft een ruim assortiment aan voor- en achterdeuren. Wij beschikken over een aantal deuren uit eigen fabriek. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met het bedrijf Polytec, een leverancier van sierbeslag, deurpanelen, beslag en luifels. Indien u andere wensen heeft met betrekking tot kleur, glas, vormgeving en/of beslag dan is dat geen probleem; wij maken uw deur op maat.

Als deze website u nog een onvoldoende goed beeld geeft dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enschede. Indien gewenst komen wij ook graag bij u langs, zodat wij met een deskundig oog de situatie kunnen bekijken. De Kozijnmeesters heeft deuren in allerlei soorten: van voordeuren tot schuifpuien en van garagedeuren tot achterdeuren. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden en onze werkwijze; hierdoor krijgt u een goed beeld van wat u van De Kozijnmeesters kunt verwachten.