[ T ] 053 483 22 32

06-mei-2014

Geen zonwering? Zonde!

In de zomer is het heerlijk om te kunnen genieten van het zonnetje in uw eigen tuin. Echter is het soms ook aangenaam om even te kunnen ontsnappen aan de brandende zonnestralen die neerdalen op uw stukje paradijs. Met een prachtige zonwering installatie van De Kozijnmeesters kunt u zeker zijn van een verkoelde veranda wanneer u dat blieft.

Zonwering : Zonneschermen

Met een klik op de knop uw volledige terras overkoepelen met een prachtig zonnescherm is iets wat elke achtertuin wel kan gebruiken. Zonneschermen zijn er in vele verschillende soorten en maten voor alle mogelijke scenario’s. Een prachtig knikarmscherm wat in een aantal seconden uw volledige terras in de schaduw kan leggen is een prachtig voorbeeld van een zonnescherm.

Een ander zonnescherm is bijvoorbeeld het uitvalscherm, deze kleine schermen vallen in een hoek van 90 graden naar beneden en schermen zo uw ramen af van de felle zonnestralen die proberen binnen te dringen. Deze uitvalschermen zijn ook te verkrijgen als nostalgische markiezen die met een elegante boog over de bovenste helft van uw ramen heen vallen.

Zonwering 50 Geen zonwering? Zonde!

Zonwering : Screens & Rolluiken

Screens en rolluiken zijn een excellente vorm van zon- en hittewering voor uw woning. Daarnaast verzorgen deze raamdecoraties ook nog extra isolatie en energiebesparing in de winter.

Rolluiken zijn te verkrijgen in vele verschillende soorten en maten. Voor vrijwel alle toepassingen zijn rolluiken perfect op maat te maken. Naast de zon- en hittewering hebben rolluiken nog een heleboel andere voordelen voor uw woning. Rolluiken zijn geluidsdempend, inbraakwerend, inkijkwerend, isolerend, weerbestendig en gebruiksvriendelijk. De kunststoffen oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken en benodigen zo goed als geen onderhoud.

Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik, het doek glijdt net als een luik tussen twee geleiders naar beneden. Het doek van een screen wordt geweven uit draden van glasvezel waardoor een enigszins open structuur ontstaat. Screens hebben een uitstekende zonreflectie en houden maar liefst 85% van alle zonnestralen en warmte buiten. Een ander pluspunt van het glasvezel doek is dat het uw interieur beschermt tegen verkleuring door schadelijke UV-stralen. Met een screen voor uw ramen raakt u in ieder geval uw uitzicht niet geheel kwijt.

Bekijk onze zonwering pagina om een blik te werpen op ons uitgebreide foto portfolio. Op deze manier kunt u gemakkelijk een indruk krijgen van de eindeloze toepassingsmogelijkheden van onze zonwerings installaties.