[ T ] 053 483 22 32

20-mei-2014

Gevelbekleding, uitstraling en afwerking

gevel32 920x202Gevelbekleding, uitstraling en afwerking

Een belangrijk element in de waarde van uw huis is de gevelbekleding. Deze bepaalt het aangezicht van uw woning en, in ieder geval ogenschijnlijk, spiegelt de kwaliteit van uw huis. Een strak afgewerkte gevel is in eerste instantie van esthetische waarde, maar net zo belangrijk is de degelijkheid van uw gevelbekleding.

Wanneer het tijd is om uw gevelbekleding te vernieuwen, dan is het natuurlijk niet alleen de fraaiheid, maar ook duurzaamheid en onderhoud waar u rekening mee dient te houden. Wat dan van belang is, is dat u niet alleen kiest voor een degelijk merk, maar ook voor de juiste partner in de montage van uw gevelbekleding.

Uw gevelbekleding professioneel gemonteerd

De kozijnmeesters is expert in woning renovatie. Altijd kiezen wij voor duurzame, kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke kunststofproducten. Dit geldt van onze kozijnen tot onze zonwering. Zo ook onze gevelbekleding. Met meer dan 10 jaar ervaring en een ruime hoeveelheid succesvolle afgeronde projecten, zijn wij uw partner in de renovatie van uw gevelbekleding. Uw gevelbekleding moet voldoen aan de moderne eisen.

gevel41 768x1024Gevelbekleding, uitstraling en afwerking

Dit betekent dat zij niet alleen erg mooi zijn, maar dat er ook voldoende keuze is, zodat elke klant een op maat gemaakt product afgeleverd krijgt. Samen met u kijken wij naar uw mogelijkheden en wensen. Zo realiseren wij voor u een gevelbekleding die niet alleen voldoet aan de voor de hand liggende eisen, maar ook is gemaakt naar uw specifieke wensen. Wat net zo belangrijk is, is natuurlijk de duurzaamheid. De Kozijnmeesters kiest voor haar gevelbekleding voor het gevestigde merk Keralit.

IMG 8221 1024x682Gevelbekleding, uitstraling en afwerking

Keralit, het merk voor uw gevelbekleding

De Kozijnmeesters kan u natuurlijk een op maat gemaakte montage garanderen. Om u echter ook het beste product zelf te bieden hebben wij gekozen voor het merk Keralit. Keralit is een gevestigd merk dat zich weet te onderscheiden van de concurrentie in duurzaamheid, keuzemogelijkheden en milieuvriendelijkheid. De producten zijn van dergelijke kwaliteit dat zij kromtrekking door invloeden van warmte en kou tegengaan.

Besmetting zoals schimmel en bacteriën die anders kwalijk kunnen zijn, hebben geen invloed op de gevelbekleding van Keralit. Dit betekent voor u dat uw gevelbekleding zo goed als onderhoudsvrij is. De kleuren zijn vast, de weersinvloeden zullen niet leiden tot een verval in kleur of het afbladeren ervan. Meer onderhoud dan een keer met een sopje erover is dus niet nodig.

De Kozijnmeesters in combinatie met het merk Keralit, bieden u de optie om te kiezen voor kwaliteit. Gemaakt met gerecycled kunststof materiaal, degelijk en bewezen. Duurzaamheid en een ruime keuze aan kleuren. Uw gevelbekleding op maat gemaakt met het oog op de toekomst.