[ T ] 053 483 22 32

08-juli-2014

Geweldige kunststof kozijnen

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Ze zijn het zat dat de verf van hun houten kozijnen afbladdert, waardoor ze elke keer met de kwast aan de gang moeten. Het kan zijn dat het hout gaat kromtrekken, dat er kieren ontstaan of dat het hout gaat rotten. Ze willen van het onderhoud af zijn en willen daarnaast kiezen voor betere isolatie. En aangezien kunststof kozijnen tegenwoordig in allerlei kleuren en designs te verkrijgen zijn, kan iedereen de geweldige kunststof kozijnen kiezen die bij zijn of haar smaak en woning passen. Wilt u geen houten kozijnen meer, maar wel kozijnen die het uiterlijk van hout hebben, met kenmerkende houtnerf? Ook dat kan tegenwoordig met geweldige kunststof kozijnen.

Geweldige kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en isoleren uitstekend

Een groot voordeel van kunststof kozijnen is dat ze weinig onderhoud vergen. Kunststof gaat niet rotten en de verf bladdert niet af. U hoeft dus niet te schilderen, u hoeft alleen af en toe de kozijnen af te nemen met een sopje om het stof en vuil te verwijderen. Er ontstaan bij een goede montage, zoals De Kozijnmeesters levert, geen kieren door kromtrekkend hout. Tevens blijft de kleur van kunststof kozijnen van goede kwaliteit lang behouden, bij De Kozijnmeesters krijgt u langdurige garantie op de kleurechtheid van uw geweldige kunststof kozijnen.

De Kozijnmeesters werkt met het wereldmerk Schüco. Kunststof kozijnen van Schüco, gecombineerd met ons HR++ glas, hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Uw huis is beter beschermd tegen de elementen en ook verkeerslawaai en andere geluidsoverlast wordt goed buitengehouden door onze kozijnen en het glas waar wij mee werken.

De Kozijnmeesters heeft een eigen fabriek waarin wij onze kunststof kozijnen fabriceren en op maat maken. Mocht u kozijnen nodig hebben in bijzondere vormen, zoals voor ronde of schuine vensters, dan kunnen wij dat ook met grote precisie voor u fabriceren. De Kozijnmeesters biedt een grote verscheidenheid aan verschillende stijlen en kleuren, ook voor uw woning hebben wij passende kozijnen.

Onze vaklieden monteren de kozijnen vakkundig op uw huis, met de uiterste zorg voor een vlekkeloze afwerking. Er zullen geen kitresten, kieren of sporen van uw oude kozijnen te zien zijn. Door de mooie materialen en de onberispelijke afwerking zijn uw kozijnen een lust voor het oog.

Kunststof kozijnen gaan dus lang mee, vergen weinig onderhoud en isoleren uitstekend. Vanwege die eigenschappen zijn kunststof kozijnen waard vermeerderend voor uw woning. Handig om te weten voor als u uw huis nog een keer wilt verkopen.

Kies voor de geweldige kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters

De Kozijnmeesters biedt de beste kwaliteit geweldige kunststof kozijnen in allerlei soorten en maten, vakkundig geplaatst op uw huis. U zult op meerdere vlakken lang plezier houden van uw mooie kunststof kozijnen. Op onze website kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen, dan bekijken wij uw situatie, bespreken we de mogelijkheden en kunnen we u een offerte aanbieden. Tot ziens bij De Kozijnmeesters, dé specialist in geweldige kunststof kozijnen.

gevel11 225x300Geweldige kunststof kozijnen