[ T ] 053 483 22 32

01-juli-2014

Goede binnenafwerking van uw dakkapel

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw huis? Dat is een verstandige beslissing. Een dakkapel vergroot de loopruimte, laat licht binnen en kan een bedompt zoldervertrek omtoveren tot een volwaardige leefruimte binnen uw huis. Deze ruimte kunt u vervolgens voor allerlei zaken gebruiken; bijvoorbeeld een slaapkamer voor een van uw kinderen, of een kantoorruimte of hobbykamer. Zonder een dakkapel kan een zolderruimte vaak alleen als opslagruimte worden gebruikt als er geen andere ramen in zitten, maar met een dakkapel zijn de mogelijkheden eindeloos.

Goed afgewerkt en op specifiek op maat gemaakt
De ene dakkapel is echter de andere niet. Er zijn om te beginnen houten dakkapellen en kunststof dakkapellen. Een voordeel van kunststof dakkapellen is dat ze weinig onderhoud vergen; u neemt ze af en toe af met een sopje en dat is het. Schilderen is niet nodig en u kunt ook geen last krijgen van kromtrekkend hout of houtrot.

Ook binnen kunststof dakkapellen bestaat verschil in kwaliteit en isolerende eigenschappen. Wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van goed isolerend HR++ glas of niet, en hoe is de kwaliteit van de kunststof elementen?

Stel dat u kiest voor een dakkapel gemaakt van goede materialen, dan is ten slotte de afwerking nog belangrijk. Hoe kundig zijn de vaklieden die de dakkapel op uw huis plaatsen? Wordt de dakkapel snel even geplaatst waarna de werklieden weggaan, of wordt er echt aandacht besteed aan de afwerking?

De Kozijnmeesters de beste kwaliteit

Bij De Kozijnmeesters bieden wij een grote keuze aan dakkapellen van de beste kwaliteit. Deze worden geheel naar  wens van de klant gefabriceerd en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Vervolgens wordt de door u gekozen dakkapel in een tijdsbestek van 24 uur geplaatst op uw huis. Bij De Kozijnmeesters wordt door onze vaklieden nauwkeurig en met oog voor detail gekeken naar de afwerking. Onze vakkundige medewerkers letten op elk detail en zorgen voor een onberispelijk resultaat, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Wij zorgen ervoor dat alles perfect past en er nergens kitresten of kieren te zien zijn. Ook het hang- en sluitwerk wordt nauwkeurig geplaatst, de ramen openen soepel en piepen niet. Aan alle relevante zaken wordt uitvoerig aandacht besteed en wij gaan pas weg als u tevreden bent. De kwaliteit van de materialen en het vakmanschap van onze medewerkers garanderen een verbluffend resultaat.

Dus voor niet alleen de beste kwaliteit kunststof dakkapel precies naar uw wens gemaakt, maar ook voor de best mogelijke afwerking kiest u voor een kunststof dakkapel van De Kozijnmeesters, al meer dan 10 jaar dé renovatiespecialist. Neem contact op met De Kozijnmeesters en geef een nieuwe bestemming aan uw zoldervertrek!

dakkapel6 copy 300x225Goede binnenafwerking van uw dakkapel