[ T ] 053 483 22 32

03-juni-2014

Hoogwaardige kunststof kozijnen

Moderne kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Zo hebben de kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters een uitstekende isolerende werking. Gecombineerd met ons HR++ glas houden onze kozijnen de elementen buiten. U zult merken dat u energie bespaart en dat de warmte in uw huis beter behouden blijft bij koud weer. Hierdoor draagt u tevens bij aan een beter milieu, want u verbruikt minder energie uit het elektriciteitsnet. De warmte blijft beter binnen, dus u hoeft minder te stoken.

Daarnaast zijn kunststof kozijnen uitermate onderhoudsarm. Af en toe afnemen met een sopje is voldoende, schilderen is niet nodig. Ook houtrot en kromtrekkende balken behoren tot het verleden. Kunststof kozijnen kennen een lange levensduur en bij De Kozijnmeesters krijgt u langdurige garantie. Na het plaatsen hoeft u enkel af en toe de kozijnen af te nemen. Verder heeft u er geen omkijken naar en bent u voor lange tijd verzekerd van onbezorgd woonplezier.

De voordelen van kunststof kozijnen en de vakkundige afwerking van De Kozijnmeesters zorgen ervoor dat uw huis in waarde vermeerdert na het plaatsen van onze kunststof kozijnen. Wanneer u uw huis wilt verkopen is dat mooi meegenomen. De kopers weten dat het huis dat zij kopen over fraaie kozijnen beschikt die weinig onderhoud vergen en dat deze kozijnen met bijbehorende ruiten goede isolerende eigenschappen bezitten.

De kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters zijn van het wereldmerk Schüco en worden in onze eigen fabriek gefabriceerd en op maat gemaakt. De eerder genoemde positieve eigenschappen van kunststof kozijnen zijn optimaal aanwezig in kozijnen van Schüco. Tijdens het plaatsen en afwerken van de kozijnen leveren onze werknemers puur vakmanschap. Wij letten op de kleinste details en zorgen ervoor dat alles er perfect uitziet.

profielHoogwaardige kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen in allerlei kleuren, designs en patronen

Een nadeel van kunststof kozijnen was vroeger dat u weinig keus had qua kleur en patroon. Als witte of grijze kozijnen niet mooi stonden bij uw huis dan was het al snel over, aangezien u weinig andere keus had. Maar de tijden zijn veranderd! U kunt bij De Kozijnmeesters kiezen uit elke denkbare kleur en wij bieden verschillende stijlen, waaronder strak, klassiek en elegant. Ook bijzondere vormen, bijvoorbeeld voor schuine of ronde vensters, kunnen bij ons op maat worden gefabriceerd.

Houdt u van het uiterlijk en de structuur van hout? De Kozijnmeesters biedt kozijnen die qua kleur en structuur het uiterlijk van hout nauwkeurig nabootsen, inclusief de kenmerkende houtnerf.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Als u contact met ons opneemt kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden die De Kozijnmeesters biedt. Wij hebben ook voor uw woning het perfecte kozijn van de beste kwaliteit klaarstaan voor montage. Verfraai uw woning en profiteer van de vele voordelen van kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters.