[ T ] 053 483 22 32

11-september-2015

Keralit dakrandpanelen

IMG 8213 920x202Keralit dakrandpanelen

Iedereen is natuurlijk wel bekend met kunststof kozijnen en deuren, maar tegenwoordig kan u ook uw dakranden laten vervangen voor kunststof. Het voordeel van kunststof is dat het erg weinig onderhoud nodig heeft. Sterker nog, wij garanderen dat er de eerste tien jaar zelfs geen verkleuring zal optreden wanneer u kiest voor Keralit dakrandpanelen. Keralist is een absoluut A-merk in kunststof voor woningen, dus wanneer u voor Keralit kiest, dan kiest u voor kwaliteit. Dit kost natuurlijk iets meer dan een B-merk, maar dit verschil betaalt zich terug in de levensduur en het gemak van onderhoud.

Kunststof is het materiaal van de toekomst

Wanneer u kozijnen, deuren of dakranden wil laten vervangen, kies dan voor kunststof. Het is wellicht iets duurder in aanschaf, maar deze kosten verdienen zichzelf snel terug. Het is alom bekend dat kunststof kozijnen erg goed isoleren, zeker wanneer hier HR++ glas in zit. Daar komt bij dat kunststof niet geschilderd hoeft te worden; bij hout is bescherming essentieel tegen invloeden van het weer en dergelijke. Het enige wat aan onderhoud gedaan hoeft te worden bij kunststof, is het af en toe schoonmaken met een sopje en een zachte doek. Dan is het vuil er weer af en zien de kunststof panelen er weer netjes en als nieuw uit.

De Kozijnmeester uw expert in kunststof

Wanneer u overweegt om kunststof kozijnen en/of dakrandpanelen te nemen, neem dan contact op met de Kozijnmeesters. Wij hebben ons gespecialiseerd tot het plaatsen van kunststof kozijnen en maken hiervoor gebruik van het Duitse topmerk Schüco. Wij gebruiken het topmerk Keralit voor de dakrandpanelen, zodat u straks er mooi en warm bij zit. Wanneer u contact opneemt met de Kozijnmeesters, dan komen onze experts graag bij u thuis. Dan kunnen wij de huidige situatie bekijken en u optimaal van advies voorzien. Tevens kunnen we dan direct de werkzaamheden inmeten. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een offerte opstellen waarin de werkzaamheden worden gespecificeerd. U hoeft dan alleen nog maar de offerte te accepteren en dan krijgt u de kunststof kozijnen en dakranden die uw huis er weer prachtig uit doen zien.

Waarom Keralit?

Keralit is een echt topmerk in de kunststof. Keralit maakt kunststof dakrandpanelen, maar ook rabatten en gevelbekleding. De kunststoffen van Keralit zijn volledig gemaakt van hergebruikte materialen. Behalve dus dat u uw woning beter gaat isoleren door middel van kunststof kozijnen en andere bekleding, kiest u ook voor een zogenoemde ‘groene’ kunststof. U maakt dus een keuze om goed voor het milieu te zorgen met uw kunststof.

Kies dus voor Keralit dakrandpanelen van de Kozijnmeesters, dan weet u zeker dat u een goede keuze maakt.