[ T ] 053 483 22 32

06-juni-2016

Kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

zzzz 34 920x202Kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

We worden de laatste jaren overstelpt door reclames over de aanleg en de voordelen van kunststof kozijnen. Dat is natuurlijk ook niet voor niets, want al sinds het begin van deze eeuw zijn ze aanmerkelijk verbeterd en in uiterlijk veranderd; wat dit laatste betreft heeft de markt afgerekend met het klinische en gladde uiterlijk van de oude modellen kunststof kozijnen. Hieronder treft u handige info waar u op moet letten als u kunststof kozijnen wilt aanschaffen.

Kunststof kozijnen: vele voordelen voor u!

Voordelen zijn er te over als het aankomt op kunststof kozijnen. U schaft ze bijvoorbeeld aan voor het leven, aangezien de gemiddelde levensduur rond de vijftig jaar bedraagt. Veel mensen denken ook nog altijd dat kunststof kozijnen een onnatuurlijke uitstraling hebben, maar dat is verleden tijd. Tegenwoordig zijn kozijnen met een aangebrachte houtnerf erg populair, het is hierdoor niet meer te onderscheiden van een houten kozijn. Ook zijn de kozijnen leverbaar in allerlei kleuren en soorten. Verder zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk: een enkel jaarlijks sopje met lauw water volstaat om de kozijnen te laten glanzen als nieuw.

Ook hoeft u kunststof kozijnen niet te schilderen, wat u in de loop der jaren natuurlijk ontzettend veel geld bespaart ten aanzien van de tamelijk kostbare verf en de uitbestedingskosten ervan. Tot slot zijn kunststof kozijnen geluids- en warmte-isolerend. Ook zijn kunststof kozijnen milieuvriendelijker; er hoeven geen bomen te worden gekapt in het geval van een houten kozijn en de meeste kunststof kozijnen zijn vervaardig van gerecycled PVC.

Informeer bij ons naar het kostenplaatje

Na het leven van al deze profitabele eigenschappen zult u vast en zeker nieuwsgierig zijn naar het kostenplaatje van kunststof kozijnen. De verkoopadviseurs van Kozijnmeester.nl kunnen de besparing geheel gericht op uw woonsituatie voor u berekenen. In de regel geldt dat kunststof kozijnen door de bank genomen voordeliger zijn dan houten kozijnen, terwijl u ze op de langere termijn terugverdient omdat er geen schilderkosten meer hoeven worden gemaakt.

Verder is het zo dat in deze tijden waarin het begrip duurzaamheid op ieders lip ligt er nog een extra pluspunt bij komt als u kunststof kozijnen wilt hebben. Tegenwoordig worden immers veel kunststof kozijnen gecombineerd met het hoogisolerende HR++ dubbel glas. In de veertigjarige geschiedenis van dubbel glas is er nog nooit zo’n hoge isolatiewaarde gemeten als bij dit type glas. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat dit glastype een positieve werking heeft op uw energielabel. Ook op het gebied van HR++ glas kan Kozijnmeesters.nl veel voor u betekenen.

Voor informatie of een vrijblijvende scherpe offerte neemt u contact op met Kozijnmeesters.nl!