[ T ] 053 483 22 32

20-november-2014

Kunststof kozijnen projecten

naamloos 11 920x202Kunststof kozijnen projecten

Heeft u genoeg van uw houten kozijnen, die u steeds moet schilderen en die op den duur gaan rotten? Wilt u af zijn van dat onderhoud en in plaats daarvan kiezen voor kozijnen die nauwelijks onderhoud vergen, lang hun kleur behouden en een zeer lange levensduur kennen? Kies dan voor kunststof kozijnen van goede kwaliteit, vakkundig op uw huis gemonteerd, zoals geleverd door De Kozijnmeesters.

 

Kunststof kozijnen projecten van De Kozijnmeesters: uitstekende kwaliteit en vakkundige montage

Onze kunststof kozijnen projecten garanderen kunststof kozijnonderdelen van de hoogste kwaliteit, met de uiterste zorg geplaatst op uw woning. Deze kozijnonderdelen, van het Duitse topmerk Schüco, zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Houdt u van het uiterlijk van houten kozijnen? De Kozijnmeesters biedt diverse kozijnonderdelen aan met houtlook, waarop zelfs de kenmerkende houtnerf aanwezig is. Met onze nieuwe techniek HVL zijn zelfs de hoekverbindingen precies zo als bij houten kozijnen.

Schüco kozijnen kennen uitstekende isolerende eigenschappen en worden door De Kozijnmeesters gecombineerd met goed isolerend HR++ glas, zo houdt u de kou en het verkeerslawaai effectief buiten en bespaart u op stookkosten. Daarnaast geeft ons HR++ glas een optimale lichtinval. De Kozijnmeesters biedt ook een ruime keuze aan fraai, degelijk hang- en sluitwerk en verschillende extra’s zoals ventilatieroosters en handige kiep-/kantelramen.

De vaklieden van De Kozijnmeesters zorgen bij alle kunststof kozijnen projecten voor een vlekkeloze en onberispelijke plaatsing van de kozijnen. Alles past precies en u kunt er zeker van zijn dat er geen kieren, kitresten of sporen van uw oude kozijnen te zien zullen zijn en dat uw woning geen schade zal oplopen.

Mensen die hebben gekozen voor kunststof kozijnen projecten van De Kozijnmeesters zijn daarna veel minder tijd kwijt aan onderhoud, doordat onze kunststof kozijnen enkel af en toe afgenomen hoeven te worden met een schoonmaaksopje en nooit geschilderd hoeven te worden. Daarnaast gaan hun kunststof kozijnen veel langer mee dan houten kozijnen en behouden de kozijnen zeer lang hun mooie kleur; klanten van De Kozijnmeesters krijgen langdurige garantie op de kleurechtheid van hun kozijnen. Onze kunststof kozijnen projecten realiseren een aanzienlijke waardevermeerdering voor de woningen van onze klanten.

De Kozijnmeesters bezit een eigen fabriek in Enschede. Met behulp van hoogwaardige machines en gekwalificeerd personeel worden uw kozijnonderdelen hier vakkundig op maat gemaakt. In onze fabriek kunnen niet alleen rechthoekige kozijnen worden gemaakt, maar ook kozijnen in allerlei bijzondere vormen, bijvoorbeeld voor schuine of ronde vensters. Alles zal precies passen en het resultaat is een lust voor het oog. U kunt op onze website onder het kopje Projecten een aantal van onze kunststof kozijnen projecten bekijken – daar vindt u ook kozijnen met bijzondere vormen – zodat u het vakmanschap van De Kozijnmeesters met eigen ogen kunt aanschouwen.

 

Bekijk onze kunststof kozijnen projecten op onze site en maak een afspraak

Wanneer u de foto’s hebt gezien van onze kunststof kozijnen projecten en wilt weten wat De Kozijnmeesters voor u kan betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden u graag een vrijblijvend gesprek aan. Daarin bespreken we de mogelijkheden en uw wensen, bekijken wij uw woonsituatie en kunnen we u desgewenst een offerte op maat aanbieden. Bij De Kozijnmeesters hoeft u geen aanbetaling te doen, u betaalt pas na oplevering van uw kunststof kozijnen. De Kozijnmeesters kan de meest uiteenlopende kunststof kozijnen projecten vakkundig realiseren met een verbluffend resultaat, ook voor uw woning!

IMG 8219 199x300Kunststof kozijnen projecten