[ T ] 053 483 22 32

09-april-2015

Kunststof kozijnen reparatie

Kunststof kozijnen reparatie

Hebt u al gekozen voor kunststof kozijnen of bent u van plan om dat te doen? Een verstandige keuze, om meerdere redenen. Zo zijn daar de uitstekende isolerende eigenschappen van kunststof kozijnen, en het feit dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Ook hoeft u kunststof kozijnen niet te schilderen; bij houten kozijnen kan snel houtrot optreden wanneer u niet op tijd schildert. De vraag blijft dan over: hebben kunststof kozijnen nog een reparatie nodig?

Bij goed gebruik hebben kunststof kozijnen niet snel een reparatie nodig

Houten kozijnen vergen aardig wat onderhoud. Op een gegeven moment gaat de verf afbladderen en moet u ze schilderen. Wanneer dat niet op tijd gebeurt, kan het hout gaan rotten. Ook wanneer er wel regelmatig geschilderd wordt, is de levensduur van houten kozijnen aanzienlijker korter dan bij kunststof kozijnen van goede kwaliteit. Aangezien kunststof niet rot, hebben kunststof kozijnen nooit een reparatie voor houtrot nodig.

Betekent dit dan dat u nooit een kunststof kozijnen reparatie zult moeten uitvoeren?

Bij goed gebruik hoeft dit inderdaad niet zo snel. Wanneer u kiest voor hoogwaardig kunststof en een bedrijf dat de montage op vakkundige wijze uitvoert, kunt u heel lang met uw kunststof kozijnen doen, zonder dat een kunststof kozijnen reparatie nodig is. Het is dan wel belangrijk dat u geen gaten boort in het kunststof, want dan kan er water in de compartimenten terecht komen.
Kunststof kozijnen van goede kwaliteit, die tevens goed gemonteerd zijn hebben niet snel een kunststof kozijnen reparatie nodig. De ervaring leert dat het kunststof zelf minder snel gerepareerd zal hoeven te worden dan het hang- en sluitwerk. Tweederangs aanbieders van kunststof kozijnen leveren soms ook hang- en sluitwerk dat beduidend minder van kwaliteit is. Deze onderdelen kunnen gaan roesten, of er ontstaan kieren doordat het raam niet meer goed sluit. Bij slechte montage kan er ook vocht tussen de verschillende lagen van het glas komen. Het is dus belangrijk dat u kiest voor een aanbieder die werkt met goede materialen en die vakkundig uw kozijnen kan monteren en afwerken. In dat geval hebt u niet snel een kunststof kozijnen reparatie nodig.

De Kozijnmeesters levert eersteklas kwaliteit, zodat u niet snel een kunststof kozijnen reparatie nodig hebt

Wanneer u kiest voor De Kozijnmeesters voor het leveren en plaatsen van uw kunststof kozijnen, kiest u voor kwaliteit. Wij gebruiken de beste materialen, zoals kozijnonderdelen van het Duitse topmerk Schüco. Deze kozijnonderdelen hebben in de regel geen kunststof kozijnen reparatie nodig bij correct gebruik. Onze vakmensen plaatsen deze kozijnen vakkundig op uw woning en zorgen voor een onberispelijke afwerking. Door het gebruik van hoogwaardig HR++glas en hang- en sluitwerk van topkwaliteit hebben ook deze onderdelen niet snel een kunststof kozijnen reparatie nodig. Wilt u alle voordelen van kunststof kozijnen en wilt u het risico dat er een kunststof kozijnen reparatie uitgevoerd moet worden zoveel mogelijk beperken? Kies dan voor de kunststof kozijnen van De Kozijnmeesters!