[ T ] 053 483 22 32

27-mei-2014

Meer ruimte, meer licht. Een dakkapel

dakkapel6 copy 920x202Meer ruimte, meer licht. Een dakkapel

Een huis met een schuin dak heeft voor- en nadelen. Door het schuine oppervlak van het dak wordt het minder warm dan in een huis met een plat dak. Doch een groot nadeel is dat u minder loopruimte heeft in het zoldervertrek. Veel mensen gebruiken dit zoldervertrek als opbergruimte, ook omdat het vaak een beetje een bedompte ruimte is door het gebrek aan licht en ventilatie. Met een dakkapel tovert u dit vertrek echter om tot een volwaardige ruimte binnen uw huis. In deze blog vertellen wij u over de voordelen van het plaatsen van een dakkapel en over de onderhoudsarme kunststof dakkapellen van De Kozijnmeesters.

Meer loopruimte en licht door een dakkapel

Een dakkapel vergroot de loopruimte in uw zoldervertrek aanzienlijk. Waar u eerst moest bukken voor het schuine dak, kunt u nu rechtop staan in dit gedeelte van uw vertrek. Zo kunt u een groter gedeelte van deze ruimte praktisch benutten.

Het belangrijkste voordeel van een dakkapel is echter de toename van natuurlijk licht en de verbeterde ventilatie. Waar u de ruimte eerst alleen voor opslag kon gebruiken, kunt u er nu een volwaardig vertrek van maken. De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt er een slaapkamer van maken voor een van uw kinderen, of de ruimte omtoveren tot hobbykamer, muziekkamer of kantoorruimte. Een mooie grote badkamer behoort ook tot de mogelijkheden. Door het daglicht dat binnenvalt is de ruimte veel aantrekkelijker geworden om in te verblijven. Een ruimte zonder ramen is weinig aantrekkelijk om in te werken of slapen. Het raam in uw dakkapel kan tevens open, waardoor frisse lucht naar binnen kan komen en uw zolder niet meer muf hoeft te ruiken. In feite hebt u door het laten plaatsen van een dakkapel een nieuwe leefruimte in uw huis gekregen die u voor talloze doeleinden kunt gebruiken.

Een dakkapel biedt tevens meerwaarde bij de verkoop van uw huis. U biedt de koper een vertrek aan waar hij of zij veel meer mee kan doen dan wanneer het zoldervertrek geen dakkapel bevat.

dakkapel copy 1024x768Meer ruimte, meer licht. Een dakkapel

De Kozijnmeesters biedt onderhoudsarme dakkapellen van eersteklas kwaliteit

De kunststof dakkapellen van De Kozijnmeesters zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, ook voor uw huis hebben wij een geschikte dakkapel. Deze dakkapellen worden gefabriceerd en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wanneer u kiest voor een dakkapel van De Kozijnmeesters zit u niet lang in de rommel. De dakkapel wordt na fabricage binnen 24 uur vakkundig geplaatst, waarna u de ruimte een nieuwe bestemming kunt geven.

Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm. Houten dakkapellen moeten geschilderd worden en u loopt kans op houtrot of kromtrekkend hout. Kunststof dakkapellen hoeven alleen maar zo nu en dan afgenomen te worden met water en zeep. Als u een dakkapel laat plaatsen door De Kozijnmeesters, ontvangt u garantie en al onze dakkapellen gaan zo 50 jaar lang mee!

Laat dus een dakkapel plaatsen door De Kozijnmeesters en tover uw zoldervertrek om tot een volwaardige ruimte binnen uw huis waar u alles mee kunt doen wat u maar wilt. Neem contact met ons op, dan kunnen wij u alles vertellen over de onbegrensde mogelijkheden van de dakkapellen van De Kozijnmeesters.