[ T ] 053 483 22 32

10-juni-2016

Rolluiken of zonwering moet in je huis aanwezig zijn!

Zonwering 45 640x202Rolluiken of zonwering moet in je huis aanwezig zijn!

Iedereen wil natuurlijk een gezond binnenklimaat in huis. Combineer daarom ventilatie, isolatie en zonwering op een doordachte manier, zodat je woongenot toeneemt en je energierekening afneemt!

Heeft u wel eens stilgestaan bij het aanbrengen van rolluiken aan uw woning? Het is een eigentijdse vorm van zowel geluidsisolatie als warmte-isolatie. In de warme maanden houden ze de zon en de hitte buiten uw woning, terwijl ze in de koude maanden de warmte binnenshuis kunnen houden. Ook zult u met rolluiken minder overlast ervaren van omgevings- en straatgeluiden.

Rolluiken: een veiliger gevoel en prettig voor de langslapers!

Ook geven rolluiken u van extra privacy en bieden ze een verhoogd gevoel van veiligheid. Een inbreker zal zich immers nog wel drie keer bedenken als hij uw rolluiken ziet. Het duurt immers veel langer voordat iemand met verkeerde bedoelingen uw woning kan binnendringen. Ook kunnen rolluiken uw slaapkamers volledig verduisteren, wat ideaal is in de zomertijd of als u eens heerlijk wilt uitslapen.

Op het gebied vaan rolluiken heeft u bij Kozijnmeesters.nl veel te kiezen. Onze verkoopadviseurs laten u er graag alles over weten, of neem eens een kijkje op deze website. In ons aanbod treft u zowel voorzet-, inbouw- als opbouw rolluiken, de keuze is reuze.

De voordelen van voorzetrolluiken

Voor wie zijn huis nog niet aan de vervanging van nieuwe ramen toe is, ligt de keuze voor voorzetrolluiken voor de hand. Deze worden in een kastje aan de buitengevel opgehangen. Hierbij is een motorgestuurde versie mogelijk, met weinig of geen breekwerk bij de installatie. Doordat ze op een reeds bestaand raam te plaatsen zijn en niet veel breek- en kapwerk nodig hebben, is het een relatief voordelige optie.

Ook een pluspunt aan voorzetrolluiken is dat u geen last hebt van koudebruggen. Dit zijn plekken waar de warmte door ontsnapt doordat de rolluiken voor de gevel kunnen worden geplaatst. Het plaatsen van een voorzetrolluik lijkt misschien simpel, maar is een echt precisiewerkje. Voor vragen en info over montage kunt u bij Kozijnmeesters.nl terecht.

De voordelen van opbouwrolluiken

Een traditioneel inbouwsysteem neemt tegenwoordig steeds meer de rol over van opbouwrolluiken. Het voordeel hiervan is dat u dan een compleet afgewerkte en geïsoleerde rolluikkast heeft. Inbouwrolluiken worden op heet venster gemonteerd en daardoor naadloos in de gevel geïntegreerd. Tegenwoordig passen alle moderne systemen inbouwrolluiken op alle gangbare herstelvensters en venstertypes.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen en vrijblijvend een afspraak maken!