[ T ] 053 483 22 32

14-mei-2014

Uw deur, uw visitekaartje

Achterdeuren 9 920x202Uw deur, uw visitekaartje

Deuren zijn er niet alleen om ongewenste mensen en de elementen buiten te houden, ze dienen ook als visitekaartje voor uw woning. Een mooie en degelijke deur toont aan uw bezoekers wat hun te wachten staat. Degelijkheid en mooi vormgegeven deuren zijn werkelijk uw meest directe visitekaartje. Daarnaast gaat het niet om alleen uw voordeur, alle deuren die onderdeel uit maken van uw woning vertellen iets over de kwaliteit ervan.

Veilig en betrouwbaar

De meest primaire taak van uw deuren is natuurlijk veiligheid. Dit betekent meer dan alleen een goed slot en moeilijk te forceren. Een deur moet kwalitatief voldoen aan eisen die verder gaan dan alleen goed afsluitbaar en stevig. Zij moeten gemakkelijk in gebruik zijn, eenvoudig te sluiten en niet stremmen. Uw kleine moet met hetzelfde gemak de deuren in uw woning kunnen sluiten en openen zoals u. Daarnaast moet een deur tegen de elementen kunnen. U schaft geen nieuwe deuren aan om deze enkele jaren later al te zien vervagen door weer en wind. De kunststof deuren van De Kozijnmeesters voldoen aan deze eisen en meer.

Achterdeuren 1 1024x768Uw deur, uw visitekaartje

Gemaakt naar uw wensen

De Kozijnmeesters fabriceren uw deuren zelf. Van begin tot einde kijken wij samen met u naar uw wensen en mogelijkheden. Zo weet u zeker dat uw deuren niet alleen passen bij uw smaak en qua afmetingen precies voldoen, maar dat ze ook echt uniek zijn. Zo zijn uw deuren pas echt úw visitekaartje. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit ons ruime bestaande assortiment. U bent altijd welkom in onze showroom. Daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel. Deuren die dienen als uw visitekaartje geleverd op maat onder duidelijke afspraken.

Achterdeuren 9 1024x768Uw deur, uw visitekaartje

Kwaliteit in vormgeving en materiaal

Door onze nauwe samenwerking met Polytec zijn wij in staat om niet alleen de beste kwaliteit te leveren maar ook onze ervaring en kennis te delen en verrijken. Zo zijn onze kunststof deuren gegarandeerd in degelijkheid, veiligheid en een ruime keuze in deuren, behalve natuurlijk als u samen met ons ze zelf wilt vormgeven. Ons assortiment bestaat uit voordeuren, achterdeuren, tuindeuren, garagedeuren & schuifpuien.

Onze kenmerken,

-Inbraakwerend en veilig
-Een zeer lange levensduur
-Hoge isolatiewaarde; regen- en winddicht
-Geen onderhoud
-Milieuvriendelijk (gerecycled en minder belastbaar)
-Uw huis stijgt in meerwaarde
-Beschikbaar In vele moderne kleuren- en natuurgetrouw houtstructuur beschikbaar
-Rijk aan mogelijkheden