[ T ] 053 483 22 32

29-augustus-2014

Verlenging van de BTW verlaging voor renovaties en verbouwingen

gevel102 386x202Verlenging van de BTW verlaging voor renovaties en verbouwingen

Goed nieuws voor de bouw. De verlaging van het BTW tarief op renovaties en verbouwingen wordt met een half jaar verlengd. Zo wist Nieuwsuur te melden op 28 augustus 2014. De BTW verlaging, een maatregel bedoeld om de kwakkelende bouw een steuntje in de rug te geven,  van 21% naar 6% die begon in februari 2013 was bedoeld voor een jaar en is al eerder verlengd tot januari 2015. Zo is afgesproken door de overheid en de oppositiepartijen  D66, ChristenUnie en SGP.

Samen met De Kozijnmeesters genieten van dit voordeel

Volgens Nieuwsuur werd er een akkoord gesloten over de begroting van volgend jaar. Eén van de punten hieruit was de verlenging van de periode waarin de verlaging van de BTW voor verbouwingen en renovatie zou gelden.

De verlenging van het BTW tarief tot 1 juli 2015 is goed nieuws voor De Kozijnmeesters en haar klanten. Op deze wijze wordt er een duidelijk signaal afgegeven dat nu de tijd is om een blijvende investering te maken in de renovatie van uw woning.

Nu is de tijd voor een renovatie of verbouwing

Een renovatie uitgevoerd door De Kozijnmeesters geeft al een garantie in een vermeerderde waarde van uw woning. Een waarde die dankzij deze BTW verlaging nog hoger is. Maak dus samen met De Kozijnmeesters gebruik van dit voordeel en kies voor een renovatie verzorgd door ons. Of het nu gaat om kunststof kozijnen of de aanleg van een dakkapel dankzij deze BTW verlaging bent u nog voordeliger uit en dankzij De Kozijnmeesters is kwaliteit gegarandeerd.