[ T ] 053 483 22 32

23-april-2014

Wat kost een schuifpui

IMG 8327 920x202Wat kost een schuifpui

Een schuifpui kan in ruil voor een relatief klein bedrag een enorme hoeveelheid licht in uw leven brengen. Grote glazen schuifpuien in uw woning die bijvoorbeeld de connectie met de tuin een stuk opener maken. Op deze manier kunt u rekenen op een maximale hoeveelheid licht en zon in uw woning.

Het is alsof uw woning een aantal extra vierkante meters krijgt, door met grote glazen deuren uw woning direct aan uw tuin te leggen. Één groot huis is wat u creëert met onze schuifpuien, u bent met een simpele beweging in de tuin.

De Kozijnmeesters maakt alleen gebruik van het aller- en allerbeste materiaal wanneer het om kunststof gaat. Het Duitse wereldmerk Schüco helpt ons om kwaliteit te verspreiden waar wij aan het werk gaan. Daarnaast plaatsen wij HR ++ glas in al onze kunststoffen kozijnen. Op deze manier bespaart u ook nog eens op uw energie rekening door de isolerende kwaliteiten en capaciteiten van ons kunststoffen kozijn en het dikke glas.

Onze topmerk schuifpuien hebben een levensduur van 50 tot maar liefst 80 jaar. Kunststof verweert niet en hoeft ook niet opnieuw geschilderd te worden, sporadisch poetsen is het enige onderhoud aan deze deuren.

Kenmerken kunststof schuifpuien van De Kozijnmeesters:

Omdat letterlijk elke woning een andere uitdaging biedt met andere vormen, afmetingen en uitdagingen kunnen we geen vast bedrag op de website zetten. U kunt contact opnemen met De Kozijnmeesters voor een op maat gemaakte offerte. Op onze pagina over Schuifpuien kunt u ook rustig ons portfolio bekijken, wij plaatsen namelijk graag foto’s van onze succesvol afgeronde projecten.

Twijfel niet langer en zet de eerste stap in de richting van een lichter, ruimer en zuiniger huis!