[ T ] 053 483 22 32

08-maart-2016

Zonwering onderhoud!

Zonwering 8 920x202Zonwering onderhoud!

Als u de trotse eigenaar bent van zonwering voor uw ramen, dan wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk van kunnen genieten. De zonwering is immers in veel gevallen een forse investering geweest, dus u zal er zo lang mogelijk van willen genieten. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld een auto leidt periodiek onderhoud tot een langere levensduur, zodat u verhoudingsgewijs veel langer kunt genieten van uw geliefde raamdecoratie en het veel langer naar behoren blijft functioneren.

Om de zonwering een zo lang mogelijke levensduur te laten hebben, treft u hieronder enkele tips waar u echt wat aan heeft!

Wat vormt nu eigenlijk een grote bedreiging voor zonweringen? Hoewel door toepassing van moderne materialen de stof niet snel meer zal scheuren dan wel ‘vergaan’, is het mogelijk dat er schimmel of andere lelijke verkleuringen ontstaan in het materiaal ten gevolge van vocht of slechte ventilatie. Eveneens kan storm en harde wind zorgen voor een blijvende ontwrichting van het systeem, wat het bedienen van de zonwering aanzienlijk moeilijker zal maken. Iedereen kan langer doen met zijn zonwering, en kostbare reparaties tegen gaan, door de volgende tips op te volgen.

Zonwering blijven goed houden: voer deze adviezen uit!

 

Wees zuinig op het systeem van de zonwering

 

Volg deze tips, en u zult langer plezier hebben van uw zonwering!