[ T ] 053 483 22 32

23-maart-2015

Zonweringsactie maart en april 2015

In de maanden maart en april bieden wij extra hoge kortingen op screens, rolluiken en zonneschermen.

Screens

Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik; het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigszins open structuur. Screens kunnen net als rolluiken uw leefcomfort verhogen. Wegens hun uitstekende zonreflectie houden screendoeken tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV-stralen. Het grote verschil tussen rolluiken en screens is het uiterlijk en bij screens verliest u niet het gehele zicht naar buiten toe.

Zonneschermen

Een groot assortiment op maat gemaakte oplossingen. Zonneschermen zijn er in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er de knikarmschermen of terrasschermen, uitvalschermen en de nostalgische markiezen. Een groot voordeel van zonneschermen is dat ze in honderden kleurenvariaties verkrijgbaar zijn.

Rolluiken

Rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Er bestaan vele mogelijkheden; voorzetrolluiken, inbouwrolluiken, en de rolpoorten voor grotere openingen. Voor
vrijwel alle toepassingen zijn rolluiken perfect op maat te maken.

Contact

Voor meer informatie kunt u een afspraak maken en ontvangt u advies op maat.